Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni: Bu bir darbe girişimidir

Havuz medyanın gazetelerinden yandaş Yeni Şafak'ın Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül; bugünkü köşesine Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgeleri taşıdı.

AKP’nin yayın organlarından Yeni Şafak gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, bugünkü köşesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgeleri işledi. Karagül bugünkü köşe yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında açıkladığı belgeler ile ilgili “bu bir darbe girişimidir” ifadelerini kullandı.

Karagül’ün yazısının ilgili bölümü şu şekilde;

Bu yönüyle Kılıçdaroğlu bir ulusal güvenlik meselesidir. Coğrafyamız parçalanırken, Türkiye için parçalama haritaları çizilirken, Türkiye büyük mücadeleler yürütürken, “Türkiye cephesini açmak” için seferber edilen bütün terör örgütlerinin adeta sözcülüğünü yürüten, Türkiye’de ekonomik ve siyasi darbe girişimleri yapan ülkelerle ortak hareket eden Kılıçdaroğlu bir dış mesele, bir iç tehdit haline gelmiştir.

Bu bir darbe girişimidir ve o darbenin ortağıdır.

New York’ta kurulan mahkeme Türkiye’ye karşı darbe mahkemesidir. Yeni bir müdahalenin temelleri atılmaktadır. 15 Temmuz’dan sonra yine bir çokuluslu müdahale hazırlıkları söz konusudur.

Bu bir darbe girişimidir. Kılıçdaroğlu’nun durduğu yer işte o çokuluslu darbecilerle aynı yerdir. FETÖ yerine o ikame edilmiştir. Öyleyse Kemal Kılıçdaroğlu yeni darbe girişiminden açıktan sorumludur, sorumlu tutulacaktır.