Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'dan Milli Eğitim Bakanına: "Bakanın birisi konuşuyor. Geri zekâlı mı nedir? Okul öncesi eğitim zorunlu olacak."

Yeni Şafak yazarı Kaplan'dan Milli Eğitim Bakanına: Geri zekalı

Sosyal medyada dolaşıma giren bir videoda AKP'ye yakın Yeni Şafak gazetesinin yazarı Yusuf Kaplan'ın Milli Eğitim Bakanına "geri zekalı" dediği görüldü.

AKP'li Esenler Belediyesi'nin etkinliğinde konuşan Yusuf Kaplan, şöyle diyor:

“Burası batılılar tarafından işgal edilmedi ama acayip şekilde içeriden ele geçirildi. Bakanın birisi konuşuyor. Geri zekâlı mı nedir? Okul öncesi eğitim zorunlu olacak. Yeter benim çocuğu aldın 4+4+4 eğitimle zorunlu yaptın. Çocuğumu aldın ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitede anne babasına, ülkesine, insanına düşman yaptın, yabancılaştırdın. O yetmedi cinsel sapık yaptın, eşcinsel yaptın, uyuşturucu manyağı yaptın, bilmem ne manyağı yaptın, batının iğrenç kültürlerinin kölesi yaptın. Ben böyle bir eğitim sistemi istemiyorum.”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk daha önce yaptığı açıklamalarda, okul öncesi eğitimi zorunlu hale getirme hedeflerinin olduğunu belirtmişti.

Geçmişte Fikir Atölyeleri’ni Zeytinburnu Belediyesi’nde düzenleyen Kaplan, seminerleri 2017 yılından beri Esenler Belediyesi’nde gerçekleştiriyor.