Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu. Tören, bu akşam saat 20:30'da Özgürlük Parkı'nda gerçekleştirilecek.

Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri, bugün sahiplerini buluyor

Geçtiğimiz yıl Okan Bayülgen mekân sponsorluğunda Dada Kabare'de 7.’si gerçekleştirilen Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri bu yıl gecikmeli de olsa sahiplerini buluyor.

Kadıköy Belediyesi'nin katkılarıyla bugün Özgürlük Parkı'nda gerçekleşecek törenin 20:30’da başlayacak. Bergüzar Korel, Ediz Hun, Nevra Serezli, Oya Başar, Kaan Sekban, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca ve Özen Yula gibi çok sayıda ismin ödül alacağı gece için hazırlıklar ise tüm hızıyla sürüyor.

'Kültür ve sanata darbe vuran yıkıcı pandemi etkisi sanatçı dostlarımızla bir nebze olsun hafifleyecek' diyen Yeni Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Erbil Göktaş ve Prof.Dr.Sema Göktaş, emeği geçen herkese teşekkür, kazananları ise içtenlikle tebrik ettiklerini söylediler.

Uluslararası nitelikteki törenin bu yılki Yaşam Boyu Onur Ödülü sahibi dünyaca ünlü oyun ve senaryo yazarı David Mamet, kendi ıslak imzasıyla özel bir mektup yollayarak teşekkürlerini bildirdi. Sürpriz bir içerik barındıran mektupta neler yazdığını tören gecesi ekrana yansıtacaklarını dile getiren Yeni Tiyatro Dergisi jürisi, ünlü yazara şükranlarını bildirdiler.

Ödül töreni birçok ulusal ve yerel kanaldan da takip edilebilecek.