Üsküdar'da yokuş aşağı inerken kaymaya başlayan kamyonet, park halindeki bir taksiye, ardından da 4 katlı apartmanın balkonuna çarptı. Bir kişinin yaralandığı kazada, apartman sakini Muhammet Topal kaza sırasında binanın sallandığını söyledi.

Yokuştan aşağı kayan kamyonet taksiye ve apartmanın balkonuna çarptı
Fotoğraf: DHA

Üsküdar Mehmet Akif Mahallesi Çiçeğim Sokak'ta meydana gelen olayda Ali Edis idaresindeki kamyonet, yokuştan inerken kaymaya başladı.

Sürücüsünün kontrol edemediği öğrenilen kamyonet, önce park halindeki taksiye, daha sonra 4 katlı apartmanın giriş katındaki balkona çarptı. Kazada kamyonetin yolcu koltuğunda oturan Diyarbek Özberaliev yaralanırken, sürücü yara almadan atlattı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Arka kısmının asılı kaldığı görülen kamyonet, uzun uğraşlar sonucunda bulunduğu yerden çıkartıldı. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

Kazayla ilgili konuşan kamyonetin çarptığı binada oturan Muhammet Topal, "Kaza anında evin sallandığını hissettim. Yukarıdan gelen bir kamyon apartmana çarpmış. Daha önce de 3-4 kez burada kaza oldu" dedi.

DHA