Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularından Alex de Souza'nın resmi Twitter hesabından yaptığı "Yuvama dönüyorum" paylaşımının detayı ortaya çıktı. Bir süre önce Avai takımının teknik direktörlük görevine getirilen Alex'in, tatil için Türkiye'ye geleceğini öne sürüldü.

'Yuvama dönüyorum' mesajı: Alex de Souza'nın paylaşımının detayı belli oldu

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım heyecan yarattı.

Alex, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türk bayrağı emojisi kullanıp, "Yuvama dönüyorum..." açıklamasını yaptı.

Alex'in bu paylaşımı, kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Öte yandan Alex'in Türkiye'ye ne amaçla geleceği merak edilmeye başlandı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Alex'in tatil için Türkiye'ye geleceğini ifade etti.

AVAİ'NİN TEKNİK DİRETÖRLÜĞÜ GÖREVİNE GETİRİLMİŞTİ

Aktif kariyerini noktaladıktan sonra 2021'in nisan ayından beri Brezilya kulübü Sao Paulo'nun 20 yaş altı takımını çalıştıran Alex, Avai'nin teknik direktörlük görevine getirilmişti.

Alex, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise, "Adımlamaya devam ediyorum. İki sene boyunca bir u20 takımı yönetme tecrübesinin akabinde ikinci adıma geçiş yaptım. Artık A Takımlar düzeyinde kariyerime devam ediyorum. Adımımı merak eden Türk dostlarım için, şimdiki durağım. Her zamanki sevginiz için teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

2004-2012 yılları arasında oynadığı Fenerbahçe'de 3 lig şampiyonluğu yaşayan Brezilyalı eski futbolcu, 2014'te aktif kariyerini sonlandırdı.

Alex, 48 kez giydiği Brezilya Milli Takımı formasıyla da 1999 ve 2004'te Kupa Amerika'yı kazandı.