Balıkesir'in Edremit ilçesinde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 kişi arasında, 2013 yılında yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert'in de bulunduğu öğrenildi. Operasyonda bir kilo 237 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Yüz nakli yapılan Recep Sert uyuşturucudan gözaltına alındı

Balıkesir'de yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 kişi arasından yüz nakli gerçekleştirilen Recep Sert de yer aldı.

Balıkesir Edremit'te, uyuşturucu/uyarıcı madde satışı yapan, nakleden, depolayan ve kullanan kişilerle gruplara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde Bursa'dan Edremit'e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine narkotik polisi harekete geçti.
Ekipler, şüpheli şahıslar ve kullandıkları araçları takibe alıp Edremit girişinde yakaladı. Yapılan aramalarda 3 parça halinde daralı ağırlığı 1 kilo 237 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Olayla ilgili aralarında Recep Sert'in de (34) olduğu 10 kişi gözaltına alındı. 10 şüpheli şahsın ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti’ suçlarından yarın adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

RECEP SERT KİMDİR?
Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Recep Sert'e 18 Temmuz 2013'te Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz ve çene nakli gerçekleştirilmişti.
Naklin ardından sağlığına kavuşan Sert, 21 Arallık 2014'te nişanlısı Esma Akyurt ile Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen törenle evlenmişti.

(İHA)