Yüzüklerin Efendisi serisinin oyuncuları, karantina günlerinde Josh Gad'ın programına konuk oldu. Zoom üzerinden gerçekleştirilen özel buluşmanın kaydı, pazar günü yayınlanacak

Yüzüklerin Efendisi ekibi bir araya geldi

Yüzüklerin Efendisi serisinin oyuncuları, Josh Gad’ın popüler kültür klasiklerinde yer alan oyuncu kadrolarının anılarını paylaştığı Reunited Apart adlı programında bir araya geldi. Zoom üzerinden gerçekleştirilen buluşmanın kaydı Pazar günü yayınlanacak.

Miranda Otto, John Rhys-Davies, Sean Bean ve Liv Tyler, Sör Ian McKellen, Andy Serkis, Elijah Wood, Sean Astin, Orlando Bloom, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Karl Urban ve Viggo Mortensen gibi oyuncular programda yer alıyor.

NTV'de yer habere göre; Programın fragmanında, Gad, Sean Astin’e (Sam) Yüzük Kardeşliği’ni yeniden birleştirmek için yalvardığı gösterilirken; Gad, “Dünyadaki en güçlü yüzüğü yok etmek için Uruk-hai’nin pençelerinden kurtuldun, şeytani örümcek Shelob’u yaraladın, Gollum’dan kaçtın. Elijah Wood’la bir telefon görüşmesi yapmak ne kadar zor olabilir ki?” diyerek Astin’i Frodo’yu canlandıran Elijah Wood’u görüntülü aramaya ikna ediyor.

Oyuncu kadrosunun büyük kısmı videonun sonuna doğru ortaya çıkıyor. Videoda yeniden buluşmanın 31 Mayıs Pazar günü Birleşik Krallık saatiyle 17:00'de (TSİ 19:00) Gad'ın YouTube kanalında gerçekleşeceği duyuruluyor.