‘Erşan Kuneri’ dizisinin oyuncularından Zafer Algöz, ‘Gibi’ dizisiyle son dönemin popüler isimlerinden Feyyaz Yiğit’e Twitter’dan sataşmasından sonra dizide ‘İlkkan‘ karakterini canlandıran Kıvanç Kılınç ve komedyen Şahan Gökbakar da topa girdi.

Zafer Algöz’ün ‘Gibi’ sataşmasında Şahan Gökbakar da topa girdi

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı ‘Erşan Kuneri’ dizisinin oyuncularından Zafer Algöz’ün, diziyi beğenen ve içinde ‘Gibi esintilerinin’ olduğunu söyleyen bir Twitter kullanıcısına verdiği yanıt, sosyal medyada gündem oldu.

Dizide ‘İlkkan‘ karakterini canlandıran Kıvanç Kılınç'ın Algöz'e yanıt vermesinin ardından komedyen Şahan Gökbakar da topa girdi.

Gökbakar, “Yaaa saçınız sakalınız ağardı, bıkmadınız aynı kısır polemiklerden…” diye yazdı.

Algöz, Twitter kullanıcısının dizisiyle ilgili “İçinde bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim gibi” yorumuna “‘Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek” yanıtını vermişti.

Alagöz, bu yorumunun ‘yapıcı’ olmadığını düşünen bir takipçisine de “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki” demişti.

Bunun üzerine Kılınç isim vermeden Twitter üzerinden şunları yazdı: “Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor.”