Yeliz ismiyle bilinen AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’nın, “Zamların nedeni CHP” sözlerini eleştiren Ahmet Hakan, “Yaptığı AK Parti karşıtlığından başka bir şey değil” dedi. Hakan’a yanıt veren Çamlı, “Folofoş meşreb hergele sevgenç Ahmet Hakan...” dedi.

'Zamların sebebi CHP'dir' sözü aralarını açtı: Yeliz, Ahmet Hakan'a karşı

Meclis’te ‘Yeliz’ ismiyle canlı yayın açan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, katıldığı bir televizyon programında “Zamların sebebi CHP’dir” demişti.

Çamlı’yı yazdığı yazıda eleştiren Ahmet Hakan, “Eğer AK Parti cenahından herhangi biri... Televizyonlara falan çıkıp... “Zamların nedeni CHP’dir” diyorsa... Bu sözünü hangi bağlama oturtursa oturtsun, bu sözünü hangi mantık düzlemiyle izah etmeye çalışırsa çalışsın... Yaptığı... AK Parti karşıtlığından başka bir şey değildir. Hatta bir adım daha atayım: Bin AK Parti karşıtı, bin eylem yapsa... Bu kişinin AK Parti’ye yaptığı olumsuz etkinin binde birini bile gerçekleştiremez” ifadelerini kullandı.

YELİZ KIZDI

Hakan’ın bu yöndeki eleştirilerine yanıt veren Çamlı, sert tepki gösterdi. Gerici Akit gazetesi aracılığıyla Ahmet Hakan’a yanıt veren Çamlı, “Böylesi bir suikast ortamında pergelinin iki ayağı da hareketli olanların bize ayar vermeye kalkması kendilerinin hallerini tercüme eder ancak” dedi.

Gerici Akit’in Ahmet Hakan’ın Nişantaşı’nda bir kadınla görüntülenmesi hakkındaki haberi alıntılayan Çamlı, “Folofoş meşreb hergele Sevgenç Ahmet Hakan...” ifadelerini sarf etti.