Sokak röportajında sözleriyle gündem olan Zehra Canan, el işi lif ve patikleri satmasını engellemeye çalıştıklarını belirterek, "Kaç kere karakola çektiler. Valilik diyorlar. Ben de ‘kardeşim ben ne yiyeyim, çocuğumun işi gücü yok’ diyorum. Bana ne diyorlar, konuşma karşındaki polis, bekçi diyorlar. Beni susturuyorlar ama ben susmadım" dedi.

Zehra Canan: Liflerimi bile sattırmıyorlar

Sokak röportajında sözleriyle gündem olan Zehra Canan, el işi lif ve patikleri satmasını engellemeye çalıştıklarını belirtti.

Zehra Canan, Tele1'de Merdan Yanardağ’ın sunduğu 18 Dakika programına konuştu.

Canan, Emre Kongar ve Merdan Yanardağ'ın katıldığı proramda "Sattırmıyorlar liflerimi bile. Kaç kere karakola çektiler. Valilik diyorlar. Ben de ‘kardeşim ben ne yiyeyim, çocuğumun işi gücü yok’ diyorum. Bana ne diyorlar, konuşma karşındaki polis, bekçi diyorlar. Beni susturuyorlar ama ben susmadım" dedi.

Valilikten ve emniyetten gelip sürekli el işi lif ve patikleri satmasını engellemeye çalıştıklarını belirten Canan, "Bana ne diyorlar, konuşma karşındaki polis, bekçi diyorlar. Beni susturuyorlar ama ben susmadım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Odatv'ye konuşan Canan, "Amerika, sosyalistlerin ve komünistlerin iktidara gelmemesi için Türkiye'nin önünü keserek darbe yaptığı için bugün bu sıkıntıları yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.