Sırbistan ekibi Partizan'da görev yapan Zeljko Obradovic, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin, "1999'da benim ülkem bombalandığında insanların bu şekilde reaksiyon gösterdiklerini ve konuştuklarını görmedim. Irak'ta, Suriye'de, Afganistan'da da durum aynıydı" yorumunu yaptı.

Zeljko Obradovic: Ülkem bombalandığında insanların bu şekilde konuştuklarını görmedim

Fenerbahçe'nin esi başantrenörü Zeljko Obradovic, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin gelen soruya cevap verdi.

Şu an ülkesi Sırbistan ekibi Partizan'da görev yapan Obradovic, Litvanyalı bir gazetecinin birçok antrenörün Ukrayna'daki durum için yorum yaptığını, kendisinin neler düşündüğü sordu.

"Bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmak istemiyorum" diyen tecrübeli başantrenör, "Hayatta böyle şeylerin olduğunu ilk kez görmüyoruz. 62 yaşındayım ve olan birçok şeyi hatırlıyorum. 1999'da benim ülkem bombalandığında insanların bu şekilde reaksiyon gösterdiklerini ve konuştuklarını görmedim. Irak'ta, Suriye'de, Afganistan'da da durum aynıydı" ifadelerini kullandı.

"O zaman insanlar konuştu mu?" diye soran Obradovic, "Bir insan olarak tabii ki her zaman savaşa karşıyım. Eğer bir insan bile savaşta hayatını kaybederse korkunç bir şeydir, bu çok açık. Fakat bunu konuşacaksak, başka tarafları da var" diye konuştu.