İsmi Fenerbahçe teknik direktörlüğü ile anılan Zico'dan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Zico, Fenerbahçe günlerine ilişkin bir fotoğraf paylaşarak, "Fener gücü!" ifadelerini kullandı.

Zico'dan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran paylaşım

İsmi Fenerbahçe teknik direktörlüğü ile anılan Arthur Zico'dan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Brezilyalı efsane, sosyal medya hesabından sarı-Lacivertli takımdaki fotoğraflarını paylaştı ve altına, "Fenerbahçe'de teknik direktör olarak çalıştığım güzel zamanlarımdan fotoğraflar aldım. Bu süreçte bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Özellikle teknik ekip, futbolcular, yönetim ve fantastik taraftara... Fener gücü!" mesajını yazdı.

Zico'nun paylaşımı Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı.

TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI ARASINDA

Habertürk'ün aktardığına göre Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ederken, adaylar arasında Zico da bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde geçtiğimiz haftalarda ise "Zico-Alex modeli" gündeme gelmişti.

Brezilyalı çalıştırıcı, 2006-2008 yılları arasında Fenerbahçe'yi çalıştırmış ve bu sürede 94 resmi maçta görev yapmıştı. Zico'nun Fenerbahçe'si Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselmiş ve Süper Lig'de şampiyonluk yaşamıştı.