Ziraat Bankası'nda 2 gün önce yaşanan sorunun ardından bugün kullanıcılar tekrardan sisteme erişemiyor. Bankanın mobiline giriş yapanlar "İşlem yapılamıyor" uyarısı ile karşılaştı. Bankadan yapılan açıklamada, "''Ziraat Mobil'de yoğunluk kaynaklı kısmi erişim sorunları yaşanmaktadır. İşlemlerinizi diğer kanallarımızdan sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz" denildi.

Ziraat Bankası mobil uygulamasına erişim sıkıntısı: Açıklama geldi

Ziraat Bankası'nda 2 gün önce yaşanan sistem arızası bugün yeniden yaşandı. Ziraat Bankası'nın mobil sistemine erişim sağlanamıyor.

Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden giriş yapan kullanıcılar "Geçici süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." uyarısı ile karşılaştı.

Öte yandan bankada 2 gün önce yaşanan sorun ile ilgili yetkililer, arıza ile ilgili bilgi vermezken, herhangi bir saldırı olmadığını belirtmişlerdi.

İşlem yapamayan bazı müşteriler, "Özür dileriz işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin" uyarısı alırken bazı müşteriler ise "İnternet bağlantınızda sorun yaşıyor olabilirsiniz. Lütfen internet bağlantınızı kontrol ettikten sonra tekrar deneyiniz" bildirimini aldığını belirtiyor.

14 Temmuz tarihinde de yaşanan sorun hakkında Ziraat Bankası'ndan bir açıklama gelmedi. ATM'den işlem yapmak isteyen kullancılar "Geçiçi bir süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz özür dileriz" uyarısıyla karşılaştığını belirtiyor.

ziraat-bankasi-mobil-uygulamasina-erisim-sikintisi-899730-1.

ZİRAAT BANKASI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Mobil uygulamada yaşanan sorun nedeniyle Ziraat Bankası'ndan açıklama geldi. Ziraat Bankası'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, ''Ziraat Mobil'de yoğunluk kaynaklı kısmi erişim sorunları yaşanmaktadır. İşlemlerinizi diğer kanallarımızdan sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Gerek servis sağlayıcılarımızla gerekse teknik birimlerimizle sorunu en kısa sürede gidermek için çalışıyoruz. Yaşanılan erişim sorunu için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz'' ifadeleri kullanıldı.

AKBANK'TA DA SORUN YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz hafta da Akbank'ın sisteminde sorun yaşanmış, kesintiler yaşanmıştı.

Yaşanan kesintilerle ilgili Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, siber saldırının söz konusu olmadığını söylemişti.