Zülfü Livaneli’nin kaleme aldığı ilk tiyatro oyunu Duvar’ın ilk gösterimi 19 Kasım’da Ankara’da yapılacak. Duvar, sezon boyunca Türkiye’nin çeşitli kentlerinde sahnelenecek.

Zülfü Livaneli’nin ilk tiyatro oyunu ‘Duvar’ izleyiciyle buluşuyor

Müzisyen, senarist ve politikacı Zülfü Livaneli'nin yazdığı ilk tiyatro oyunu ‘Duvar’, 25-26 Ekim'de gerçekleştirilen 26’ıncı İstanbul Tiyatro Festivali’nde prömiyerini yaptı.

Duvar, prömiyerin ardından ilk olarak 19 Kasım’da saat 20.00’de Ankara Çayyolu Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak. Ardından 29 Kasım saat 20.30’da İstanbul Cadde Bostan Kültür Merkezi'nde (CKM) sahnelenecek.

Bilge Emin'in yönettiği; Fulya Koçak, Esra Yaşar, İrem Arslan ve Doğuş Bilgin’in rol aldığı ‘Duvar’ oyunu Ankara ve İstanbul'un ardından da birçok kentte sahnelenecek.

zulfu-livaneli-nin-ilk-tiyatro-oyunu-duvar-izleyiciyle-bulusuyor-1086073-1.

‘DUVAR’ HAKKINDA

Farklı coğrafyalardan dört insanın bir otel odasında karşılaşmasıyla başlayan ‘Duvar’, zor da olsa hayata tutunmayı başarmış insanların hikayelerine odaklanıyor.

Karakterlerin iç içe geçen hikâyeleri çarpıştıkça aralarındaki görünmez ‘duvar’ların yıkıldığı, hayatın ışığına, renklerine tutundukları anlatılıyor.

Oyunun künyesi şöyle:

Yazan: Zülfü Livaneli

Yöneten: Bilge Emin

Oyuncular: Fulya Koçak, Esra Yaşar, İrem Arslan, Doğuş Bilgin

Dekor: Hakan Dündar

Kostüm: Nalan Alaylı

Işık: Murat Selçuk

Müzik: Ferhat Livaneli

Dramaturji: Zeynep Avcı

Süpervizör: Işıl Kasapoğlu

Ynt. Yrd.: Ekin Deniz Ekin

Fotoğraflar: Vural Yazıcıoğlu

Asistanlar: Nur Akbulut, Aleyna Akdemir

Prodüksiyon: Elf Yapım

BİLETLER

Ankara'da Çayyolu Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde 19 Kasım'da sahnelenecek oyunun biletleri "https://www.biletix.com/etkinlik/1ELFI/TURKIYE/tr" adresinden alınabilecek. 29 Kasım'da İstanbul CKM'de sahnelenen oyun için de "https://www.biletix.com/etkinlik/1ELFO/TURKIYE/tr" adresinden bilete ulaşılabilecek.