Batur: Çocuklarımız, Ata’mızın emanetine sahip çıkacak
Fotoğraf: BirGün

BirGün EGE

Konak Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği İlkokulları arası Resim Yarışması’nda dereceye giren çocuklar ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Konak Belediyesi’nin Basmane Başkanlık Ofisi’nde gerçekleştirilen törene Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Milletvekili adayı Ednan Arslan, çocuklar, eğitimciler ile veliler katıldı. 

Yarışmada ödül alan çocukları tebrik eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yarışmaya eserleriyle katılan tüm çocuklara, eğitimcilerine ve velilerine de teşekkür etti. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yüreğinin çocuk sevgisiyle dolu olduğunu belirten Batur, Atatürk’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı tüm dünya çocuklarına armağan etmesinin bunun en güzel kanıtı olduğunu söyledi. 

Batur,  “Her zaman Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, onun bize emanet ettiği Cumhuriyet’in ilkelerine bağlı kalarak bu ülkenin daha iyi noktalara gelmesi için var gücünüzle çalışacağınızı biliyorum. Size verilen bu emaneti en güzel yere getireceksiniz. Buna bütün kalbimle inanıyorum” dedi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Mustafa Kemal Atatürk, Demokrasi ve TBMM’nin 103. Yıldönümü temalı Resim Yarışması’nda; Birinciye Tablet, Başarı Belgesi; İkinciye Tablet, Başarı Belgesi; Üçüncüye Tablet, Başarı Belgesi; Jüri Özel Ödülü olarak Akıllı Kol Saati, Başarı Belgesi takdim edildi. BirGün EGE