Bir pazar klasiği BirGün Pazar, 'Seçim ve gençlik' özel dosyasıyla yarın gazeteniz ile birlikte bayilerde.

BirGün Pazar'da bu hafta: Seçim ve gençlik

BirGün Pazar ekinin “Seçim ve gençlik” dosyasının işlendiği 838’inci sayısı bu Pazar ve her pazar bayilerinizde. BirGün Pazar’ın 838’inci sayısında dosyaya katkı verenler arasında Prof. Dr. Emre Erdoğan, Dr. Tuğrulcan Elmas, Akademisyen Emre Tansu Keten ve Evrim Öztürk ile Bilal Aktaş bulunuyor.

Yusuf Tuna Koç ise Kızıldere ve günümüz siyaseti üzerine Oğuzhan Müftüoğlu ile söyleşti. Dışarıdan İçeriye Mektuplar köşesinin bu haftaki konuğuysa Avukat Hürrem Sönmez oldu. “Dünya” alt dosyasına katkı verenler arasında ise Fransa’dan Nurullah Yıldız, İngiltere’den Semiha Durak bulunuyor ve Yunus Emre Ceren, Çin ve Rusya görüşmeleri üzerine Aydın Sezer ile söyleşti.

Güray Öz, anket ve seçim sath-ı maili üzerine ve Oğuz Oyan ise AKP’nin fetret devrinin sonuna dair yazdı. Prof. Dr. Ateş Uslu Morelly ve Aydınlanma Çağı’nı anlattı. Yüksek Harita Mühendisi, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 2. Başkanı Hasan Onur Işık afet ve seçim süreci üzerinden yola çıkarak mekânsal veriler ve harita mühendisliğinin önemini anlattı. Psikolog Nesli Zağlı, afetin yarattığı toplumsal travmayı anlattı. Dr. Denizcan Kutlu ise kamu kurumlarını ve yeni kamuculuğu anlattı.