CHP lideri Kılıçdaroğlu İzmir mitingi için geliyor
Fotoğraf: DHA

BirGün EGE

Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Nisan Pazar günü saat 15.30’da Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak mitingde İzmirlilerle buluşacak. Millet İttifakı’nın tüm liderlerinin katılacağı İzmir mitingine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılarak İzmirlilere seslenecekler.

Miting öncesi CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tüm ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Demokrasi şölenine dönüşmesi planlanan tarihi İzmir mitingi için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirten CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “İzmir Gündoğdu meydanı tarihindeki en coşkulu ve kalabalık mitinge sahne olacak. Mitinge katılacak herkes sadece bu tarihe tanıklık etmekle kalmayacak aynı zamanda tarihi de yazacak. Coşkunun sadece karada kalmadığı, denize de yansıdığı, görsel şölenlerle dolu, İzmir’imize layık bir miting olacak. İzmir mitingi, 15 Mayıs’ta umudun, adaletin, özgürlüğün iktidarı kurulduğundaki sevincimizin akıllarda kalacak resmi olacak. Tüm hemşehrilerimizi, bu tarihi ana tanık olmaya çağırıyoruz” dedi.