Gaziemir’de 23 Nisan coşkusu

Bu bir ilandır.

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği 25. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği’nde müzikaller, atölyeler ve özel etkinlikler yapılacak. Şenlik kapsamında, Şubadap Çocuk ile Gaziemir Belediyesi Çocuk Orkestrası konser verecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gaziemir Belediyesi’nin düzenleyeceği 25. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği’yle kutlanacak. Festival Alanı’nda 23 Nisan Pazar günü düzenlenecek şenlik, saat 12.00’de başlayıp, 19.00’a kadar sürecek. Şenlik kapsamında düzenlenecek müzikallerle çocuklar, sevdikleri çizgi film kahramanlarıyla bir araya gelecek. Aslan Müzikali, İbi ile Tosi Müzikali, Harika Kanatlar isimli müzikal gösterileriyle, çocuklar keyifli saatler yaşayacak. Şenlikte, saat 15.00’de Şubadap Çocuk, 18.20’de Gaziemir Belediyesi Çocuk Orkestrası konser verecek. Şenliğe katılacak çocuklar, Volkan Çuha ile Sihirbaz Gösterisi, Mini Disko ve Jonglör Gösterisi’yle keyifli anlar yaşayacak; oyuncak trende ve trambolinde gönüllerince eğlenecek, Macera Parkuru’nda da yarışarak ter dökecekler.

Festival Alanı’nda düzenlenecek 20 farklı atölye de çocuklar, hem yeteneklerini keşfedecek hem de eğlenecek. 4-10 yaş aralığındaki çocuklar için 14.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek atölyelere katılmak isteyenlerin, yarım saat önce kayıt yaptırmaları gerekiyor. Şenlikte, yüz boyama ve sosis balon etkinliği de düzenlenecek.

BAŞKAN ARDA’DAN DAVET

Çocukların bayramlarını doyasıya kutlamaları için özel bir şenlik programı hazırladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Halil Arda, “Bu yıl düzenleyeceğimiz 25. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği’yle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlanıyorduk. Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve birçok ülkeden çocuğu Gaziemir’de ağırlayacak, şenlik coşkumuzu paylaşacaktık. Ancak ülkemizin yaşadığı deprem felaketi nedeniyle bu programımızı iptal ettik. Çocuğu merkeze alan, onun mutluluğunun ve ihtiyaçlarının gözetildiği tek günlük bir program hazırladık. Şenliğimiz, daha önceki yıllarda olduğu gibi çocuk konserlerine, müzikallere ve çeşitli gösterilere ev sahipliği yapacak. Tüm çocuklarımızı, şenliğimize katılarak bayramlarını doyasıya kutlamaya davet ediyorum” dedi.