Menderesliler iftar yemeğinde bir araya geldi

Bu bir ilandır.

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan onlarca Menderesli vatandaşları 19 Mayıs stadyumu girişinde düzenlenen iftar yemeğinde ağırladı. Düzenlenen iftar yemeğine; Mustafa Kayalar, CHP Menderes ilçe başkanı, CHP ilçe yönetimi, Meclis üyeleri ve 1. Bölge Milletvekili adayı Devrim Barış Çelik, diğer İlçe Parti Başkanları da katılım sağladı.

Erkan Özkan ve Çelik yemek dağıtımı yaptı. Düzenlenen iftar yemeğine katılan vatandaşlara elleri ile yemek dağıtan, Özkan ve Çelik, “Böyle bir organizasyonun içinde olmaktan mutluluk duyduklarını her zaman vatandaşların yanında olduklarını" dile getirdiler. Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan V. Özkan birlik beraberlik mesajı verdi. Menderes Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katılım yüksek olmasının yanı sıra yakın geçmişte yaşanan deprem felaketine vurgu yapılırken, birlik beraberlik mesajları verildi.

ÖNEMLİ OLAN DÜŞÜNÜLMEK

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan vatandaşlar; “Özkan’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Önemli olan; birlik ve beraberlik içinde olmak, aynı sofrada oturmak, bir ekmeği bölüşmek ve belediye tarafından düşünülmek” ifadelerinde bulundular.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

 Menderes Belediyesi Başkan Vekili Erkan Özkan verilen iftar yemeği ile ilgili şunları kaydetti: “Öncelikle ülkemizin zor günlerden geçtiği bu zamanlarda birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu hep beraber deprem felaketini yaşayarak deneyimledik. Dayanışmanın, birlikte olmanın, yan yana, omuz omuza olmanın ne kadar anlamlı ve kıymetli olduğunu gördük. Allah bir daha ülkemize böyle acılar yaşatmasın. Bugün burada İftar yemeği vermemizdeki amacımız tüm vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde Ramazan ayının bereketini, bir olmanın, bir ekmeği bölüşmenin mutluluğunu yaşamak. Amacımız sadece bu sofaları kurmak değil, bu sofraların hakkını vererek beraberliğimizi pekiştirmek, bu topraklarda dökülen kanları verilen mücadeleleri hatırlamak Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan bayramını bir kez daha tebrik ediyor, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.”