Kullanım Koşulları

Hoş geldiniz!

Bu web sitesi, Birgün Yayıncılık ve İletişim Ticaret A.Ş. ( kısaca "BirGün" veya "şirketimiz") tarafından işletilmektedir. Lütfen aşağıdaki kullanım koşullarını dikkatlice okuyunuz. Bu koşullar, web sitemizi kullanırken kabul ettiğiniz şartlar ve koşulların tamamını içermektedir.

Kullanım Koşullarının Kabul Edilmesi
Web sitemizi ziyaret ederek veya kullanarak, aşağıdaki koşulları kabul etmiş olursunuz:
• Bu web sitesini ancak yasal amaçlarla kullanılabilir.
• Bu web sitesinin içeriği, tasarımı veya yazılımı kopyalanamaz, değiştirilemez veya üçüncü taraflara dağıtılamaz.
• Bu web sitesindeki herhangi bir içerik veya unsur BirGün'ün aleyhine kullanılamaz.
• BirGün web sitesinde yer alan bilgilerin doğruluğunu garanti etmez, dolayısı ile sitenin tüm muhteviyatı doğruluk ve güncellik açısından kendi sorumluluğunuzdadır.

Web Sitesinin Kullanımı
Bu web sitesini kullanarak, aşağıdaki faaliyetlerde bulunmayacağınızı kabul edersiniz:
• Şirketimizin itibarını zedeleyen veya şirketimize zarar verebilecek herhangi bir davranışta bulunmak.
• Bu web sitesinin normal işleyişini etkileyecek veya kesintiye uğratacak faaliyetlerde bulunmak.
• Diğer kullanıcıların web sitesini kullanmasını engellemek veya engellemeye çalışmak.
• Başka bir kullanıcının gizliliğini ihlal etmek veya başka bir kullanıcının kişisel bilgilerini toplamak veya kullanmak.

Üçüncü Taraf Web Siteleri
Bu web sitesi, üçüncü taraf web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu web sitelerinin içeriğinden veya gizlilik uygulamalarından sorumlu değiliz. Bu web sitelerine bağlanırken, bu sitelerin kullanım koşullarını okumanızı ve anlamanızı öneririz.

Sorumluluk Reddi
Bu web sitesinin kullanımından kaynaklanan herhangi bir zarar veya kayıp için sorumluluk kabul edilmez. Bu web sitesini ziyaret etmek ve kullanmak sizin kendi sorumluluğunuzdadır. Web sitesinde yer alan bilgilerin doğruluğunu ve güncelliğini sağlamak kendi sorumluluğunuzdadır. BirGün işbu site ve site uzantısında mevcut her tür hizmet, ürün, siteyi kullanma koşullar ile sitede sunulan bilgileri önceden ihtara gerek olmaksızın değiştirme, siteyi yeniden organize etme, yayını durdurma hakkını saklı tutar. Değişikler sitede yayım anında yürürlüğe girer. Bu koşullar link verilmek sureti ile yönlendirilen diğer mecralar için de geçerlidir.
BirGün, sözleşme ihlali, haksız fiil, ihmal veya diğer sebeplere binaen, işlemlerin kesintiye uğraması, hata, kayıp, zararlı yazılım, hırsızlık veya izinsiz olarak kayıtlara girilmesi, değiştirilmesi veya kullanılması konusunda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.