Kayseri'de Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan sahte broşürler dağıtıldı. Broşürlerde, "Terör örgütlerine düzenlenen askeri operasyonları durduracağız. SİHA'ların üretimini durduracağız" gibi ifadelere yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi
Kayseri'de Kılıçdaroğlu adına sahte broşür dağıtıldı

İktidar cephesinin Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamaları sürerken, Kayseri'de Kılıçdaroğlu'na yönelik sahte broşürler dağıtıldı.

Gazeteci İsmail Saymaz, Kayseri'de dağıtılan sahte broşürleri paylaştı. Saymaz, provokatif ilanların arabalara bırakıldığı bilgisini aktardı.

Broşürde Kılıçdaroğlu'nun daha önce söylemediği sözler yazılırken, "Terör örgütlerine düzenlenen askeri operasyonları durduracağız. SİHA'ların üretimini durduracağız" gibi ifadelere yer verildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP logosuyla ‘İktidar olduğumuzda Apo’yu çıkartacağız’ diyerek parti broşürü ve sticker bastırıldığını açıklamıştı. Kaftancıoğlu, partileri adına sahte broşür ve sticker bastıran kişilerin AKP il ve ilçe örgütlerinde görevli iki yönetici olduğunu duyurmuştu.

Dün de CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, AKP'nin 81 ilde CHP logolu şekilde PKK'nin kadrolarını tanıtan afişler asacağını bildirmişti.

Özkan, CHP adına Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'in Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) AKP'nin bu afişleri asmasına engel olunması için başvuru yaptığını ifade etmiş ve YSK'ye şu uyarıda bulunmuştu: "YSK'nın derhal bu kirli propagandayı engellemesi lazım."