3 kişi 'cin çarpma' sanrısıyla toplum sağlığı merkezine başvurdu, 'hoca' çağırıp dua okuttular

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 3 kişi, cin çarpma sanrısıyla toplum sağlığı merkezine başvurdu. Merkeze 3 ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bir "hoca" da çağırıldı; "hoca"nın dualar okuduğu olayda düzeldiklerini belirten şahıslar, Elazığ’daki hastanelere sevk edilmeyi redderek merkezden ayrıldı.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 3 kişi, cin çarpma sanrısıyla toplum sağlığı merkezine başvurdu. Merkeze 3 ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bir "hoca" da çağırıldı; "hoca"nın dualar okuduğu olayda düzeldiklerini belirten şahıslar, hastaneye sevk edilmeyi reddetti.

İlginç olay Sivrice ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, 3 kişi "Bizi cin çarptı" diyerek Sivrice Toplum Sağlığı Merkezi'ne başvurdu. Sürekli zıplayan ve farklı hareketlerde bulunan şahıslar, sağlık görevlileri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Merkeze 3 ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edilirken, aynı zamanda bir de "hoca" geldi. "Hoca"nın dualar okuduğu olayda düzeldiklerini belirten şahıslar, Elazığ’daki hastanelere sevk edilmeyi redderek merkezden ayrıldı. 

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Serbest bırakılan polis müdürü Kerem Öner'in ifadesi ortaya çıktı Kirada yüzde 25 sınırı kalkıyor: Mehmet Şimşek açıkladı! TÜGVA’ya kapılar kapanmıyor Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı CHP'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılıp yargılama sürecine dahil edilmeli