4 ilde IŞİD operasyonu: 5 gözaltı

Osmaniye merkezli 4 ilde, IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda, 5 Suriye uyruklu şahıs gözaltına alındı. Şüphelilerin kaldıkları adreslerdeki aramalarda ise çok sayıda dijital materyale el konuldu. Şüpheliler, sorgulanmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü.

Osmaniye merkezli 4 ilde, IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda, 5 Suriye uyruklu şahıs gözaltına alındı.

Jandarma Genel Komutanlığı'nca Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Osmaniye Jandarma Komutanlığı tarafından IŞİD mensupları ve iş birlikçilerine yönelik Osmaniye merkezli Şanlıurfa, Hatay ve Gaziantep’te 9 adrese operasyon düzenlendi.

DİJİTAL MATERYALLERE EL KONULDU

Eş zamanlı baskınlarda; Suriye’deki çatışma bölgeleri ile irtibatlı faaliyet gösteren ve bu ülkede bulundukları süre içinde IŞİD'de silahlı faaliyet göstermiş Suriyeli İ.K., C.E., A.E., R.İ. ve H.E. gözaltına alındı.

Şüphelilerin kaldıkları adreslerdeki aramalarda ise çok sayıda dijital materyale el konuldu. Şüpheliler, sorgulanmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü.

DHA

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Cem Küçük köşeyi döndü İmamoğlu, Erdoğan'ın sözlerini hatırlatarak yanıt verdi: Sözde vicdani çıkışlarına itibar etmiyoruz Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Özgür Özel'den 'Erdoğan görüşmesi' hakkında açıklama İstanbul'da '1 Mayıs' ablukası!