6 Ekim'de İstanbul'da toplu ulaşım ücretsiz olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 6 Ekim’de İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluş gününü bu yıl da coşkuyla kutlayacağını açıkladı. İBB'den yapılan açıklamada, 6 Ekim'de toplu taşımanın ücretsiz olacağı bildilirken, Gülhane Parkı’ndaki etkinliklere tüm yurttaşların davet edildiği belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluş günü etkinliklerinin 6 Ekim saat 12.00'de Gülhane Parkı'nda çocuk atölyeleriyle başlayacağını duyurdu.

Açıklamada, sihirbaz gösterilerinden çocuk masallarına, konserlerden zeybek gösterilerine kadar her yaştan yurttaşların katılacağı etkinliklerin gerçekleşeceği belirtildi. Gülhane Parkı'ndaki yürüyüş yolunda, Zafer Yolu sergisi ile dönemi yansıtan canlı heykeller ve alan süslemeleri olacak.

Etkinlik kapsamında İstanbul Kitapçısı'nın özel indirimlerinin olduğu bir alan da yer alacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, saat 19.30’da Gülhane Parkı’na gelen yurttaşlara seslenecek. Kutlamalar Pinhani konseri ile devam edecek.

6 EKİM İSTANBUL' UN KURTULUŞU PROGRAM AKIŞI GÜLHANE SAHNE ETKİNLİKLERİ

12.00: Alan Etkinlikleri başlangıcı & Çocuk atölyeleri

14.00: Sihirbaz gösterisi

14.15: Niloya

15.00: Mehmet Erbil 'Evvel Zaman İçinde'

15.45: Cambaz gösterisi

16.15: Sihirbaz gösterisi

16.30: Mehmet Erbil 'Meddah Gösterisi'

17.15: Niloya

18.00: Dede Korkut’ tan masallar

18.20: Müzikli masal anlatımı “Oyunbaz Masallar”

18.45: İstanbul'dan ve Rumeli'den türküler

19.15: Zeybek performansı (Serdar Megalüfer)

19.30: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Konuşması

20.10: Pinhani konseri

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş!