ABD'de banka soygunu girişimi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Virginia eyaletine bağlı Arlington kentinde bir kişi özel bir bankada soygun girişiminde bulundu. İçeridekileri rehin alan zanlı, ikna çalışması sonrası teslim oldu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Virginia eyaletine bağlı Arlington kentinde bir kişi özel bir bankada soygun girişiminde bulundu. Wells Fargo bankasında 4 yetişkin ve 1 çocuğu rehin aldıktan sonra içerde barikat kuran zanlı, polislerin ikna çalışması sonrasında gözaltına alındı.

BİR GÜN ÖNCE BANKA SALDIRISINDA 4 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Öte yandan ABD’nin Kentucky eyaletinin Louisville kentinde bir bankada meydana gelen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti.

Louisville Metro Polisi Departmanı (LMPD) tarafından yapılan açıklamada, sabah saatlerinde şehrin merkezinde, Old National Bank'ın içindeki “aktif bir silahlı saldırgana” müdahale edildiği belirtildi.

Saldırıda 4 kişinin hayatını kaybettiği, ikisi polis 8 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

Yaralıların civardaki hastanelere kaldırıldığı bildirildi. Polislerden birinin başından yaralandığı ve durumunun kritik olduğu kaydedildi.

Polis, saldırganın girilen çatışma sonucunda öldürüldüğü bilgisini paylaştı.

LMPD Şefi Jacquelyn Gwinn-Villaroel, düzenlediği basın toplantısında, saldırganın 23 yaşındaki Connor Sturgeon adlı bir erkek olduğunu açıkladı.

Gwinn-Villaroel, Sturgeon'un aynı bankanın çalışanı olduğunu, saldırıyı "tercih edilir uzun namlulu bir silah" ile gerçekleştirdiğini belirtti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Uluslararası Adalet Divanı, İsrail aleyhindeki ek tedbir taleplerini 16-17 Mayıs'ta görüşecek Bu yasa Tiflis’i yakacak Putin'in ilk yurtdışı ziyareti belli oldu Nakba’nın manaları Katliam sürüyor: Gazze'de can kaybı 35 bin 173'e ulaştı!