Adalet Bakanı Gül’den ‘Rabia Naz’ açıklaması

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), Rabia Naz Vatan’ın ölümüyle ilgili soruşturmada, babası Şaban Vatan’ın “müfettiş incelemesi yapılması” talebi doğrultusunda inceleme başlattı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den başlatılan inceleme ile ilgili açıklama geldi. Hakimler Savcılar Kurulu, Rabia Naz Vatan’ın ölümüyle ilgili yeni bir inceleme başlatırken, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den açıklama geldi. “Geçtiğimiz hafta HSK Başkanı olarak Şaban Vatan’ın […]

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), Rabia Naz Vatan’ın ölümüyle ilgili soruşturmada, babası Şaban Vatan’ın “müfettiş incelemesi yapılması” talebi doğrultusunda inceleme başlattı.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den başlatılan inceleme ile ilgili açıklama geldi.

Hakimler Savcılar Kurulu, Rabia Naz Vatan’ın ölümüyle ilgili yeni bir inceleme başlatırken, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den açıklama geldi.

“Geçtiğimiz hafta HSK Başkanı olarak Şaban Vatan’ın başvurusunun öncelikli olarak görüşülmesi talimatını vermiştim. Başvuruyu öne alarak görüşen HSK, müfettiş incelemesine karar verdi. Sürecin şeffaf biçimde ilerlemesi ve tüm soruların cevabını bulması yegane amacımızdır” diyen Gül, “Süreci başından beri dikkatle takip ediyorum. Bir baba ve Adalet Bakanı olarak, Şaban Vatan’ın acısını anlıyor, adalet arayışını derin bir saygıyla karşılıyorum. Temennim, soruşturma sonucunda maşeri vicdanı tatmin edecek adil bir neticeye varılmasıdır. Rabia Naz kızımızı rahmetle anıyor, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Gerçek neyse onu bilmek, öğrenmek isteyen ailenin yanındayız” ifadelerini kullandı.

HSK, Rabia Naz’ın ölümü ile ilgili inceleme başlattı

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı