Adıyaman'da depremde yıkılan Bilkent Yapı Apartmanı'nın müteahhidi tutuklandı

Adıyaman’da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 20'den fazla kişinin hayatını kaybettiği 9 kişinin ise yaralandığı Bilkent Yapı Apartmanı'nın müteahhidi Mustafa Nedim Karakuş tutuklandı.

Adıyaman’da merkez üssü Kahramanmaraş olan 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde yıkılan bir apartmanın müteahhidi tutuklandı.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 kenti etkileyen 7.7. ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerde yıkılan binalara ilişkin soruşturmalar sürüyor.

Soruşturmalar kapsamında Adıyaman'da yıkılan ve 20'den fazla kişinin hayatını kaybettiği 9 kişinin ise yaralandığı, Bilkent Yapı Apartmanı'nın müteahhidi ve Bilkent Yapı İnşaat Şirketi yetkilisi Mustafa Nedim Karakuş, kent merkezinde gözaltına alındı.

Karakuş, işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

(AA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Selahattin Demirtaş: Bana ceza verildi diye ‘Benden sonrası tufan’ demem İşgalciler ve saltanatçılar kaybedecek Emniyette Ayhan Bora Kaplan krizi: Mahkemeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı Diyanet’in öğle yemeği listesi ortaya çıktı 'Ayhan Bora Kaplan' krizinin ardından Ankara Emniyeti’ne yeni atama