Adnan Polat'ın projesi için yurttaşların evi yıkılacak!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın Piyalepaşa projesi için çok sayıda yurttaşın evi yıkılmak isteniyor. Çok sayıda çevik kuvvet ekibinin geldiği Hacıhüsrev Mahallesi ablukaya alınarak, evlerin bir saat içinde boşaltılması istendi. Evlerini boşaltmak istemeyen yurttaşlar direnişe geçti.

İsmail ARI

Beykoz Tokatköy'ün ardından bugün de Beyoğlu'nda yurttaşların evi yıkılmak isteniyor.

Galatasaray Spor Kulubü'nün eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın İstanbul Beyoğlu'ndaki Piyalepaşa projesi için çok sayıda yurttaşın evi yıkılmak isteniyor.

Bu sabah çok sayıda çevik kuvvet ekibi Hacıhüsrev Mahallesi'ni ablukaya aldı. Yurttaşlarından evlerini bir saat içinde boşaltmaları istendi. Halkın, evlerini boşaltmayacağını söyleyerek direneceği belirtiliyor. Bugün sekiz evin yıkılacağı öğrenilirken, bir KOAH hastasının evi de yıkılmak isteniyor.

(KOAH hastası yurttaş)

Mahalleli inşaata ait şantiye kapısının önüne gitti. Evlerinden ayrılmak istemeyen yurttaşlar kapıyı yıkmaya çalışarak, içeri girmek istedi.

Öte yandan şantiyenin polis tarafından korunduğu görüldü.

Fotoğraf: İsmail ArıFotoğraf: İsmail Arı

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı İş cinayetlerini 'kader'e bağlayan Erdoğan'dan CHP'ye ihmal eleştirisi