Ahmet Çakar’ın ‘Bu akşam ölecek’ dediği Ümit Özat’tan tepki

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, katıldığı bir programda Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Ümit Özat’ı hedef alarak, ‘bu akşam öleceğini’ söyledi. Özat ise Çakar'a sert tepki gösterdi.

Ahmet Çakar, 2-2 biten Sivasspor- Fenerbahçe maçını yorumlamak için katıldığı programda eski milli futbolcu Ümit Özat’ı hedef aldı.

“Şu anda bir şey hissettim; Ümit Özat bu akşam ölecek” diyen Çakar’a sunucu “Allah korusun hocam, niye ölsün ya” diye tepki verdi. Ancak Çakar, bu sözleri sarf etmeye devam etti; “Vallahi diyorum, hissettim, hissettim… Hissettim, ölecek” dedi.

ÖZAT’TAN TEPKİ  

X hesabından Çakar’ın bu sözlerine tepki gösteren Ümit Özat, ailesinden birilerinin bu görüntüleri izlerse travma yaşayabileceğini belirterek şunları yazdı: “Hiç düşünmüyor musun hoca, ‘Bu adamın çoluğu var çocuğu var, izlerse travma yaşar mı, yaşamaz mı’ diye. Ama bunlar senden beklenen şeyler. Merak etme itin duası kabul olsa gökten kemik yağar. Seninle yayın yaptığım için kendimden utanıyorum. Ayrıca duanla yaşamadım ki temennin ya da hissiyatınla öleyim.”

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Ankara'da kaza yapan Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor DEM Parti'den CHP'ye ziyaret: Özgür Özel'den Erdoğan görüşmesi hakkında açıklama Cem Küçük köşeyi döndü Özel-Kılıçdaroğlu görüşmesi sona erdi