AKP tarih verdi: EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak?

AKP'li Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesini en geç haftaya Meclis'e sunmayı planladıklarını belirterek, "EYT'li vatandaşlarımız martta da maaşlarını alacaklar" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili düzenleme hakkında açıklamalarda bulundu.

Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akbaşoğlu, EYT ile ilgili teknik çalışmaların, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda bittiğini ifade etti.

Akbaşoğlu, AKP Meclis Grubu olarak bu teknik çalışmayı yasa teklifine dönüştürme aşamasında olduklarını bildirdi.

"En geç muhtemelen önümüzdeki hafta EYT yasa teklifimizi Meclis Başkanlığına sunacağız" diyen Akbaşoğlu, "Teklif şubatta yasallaşmış olur. EYT'li vatandaşlarımız martta da maaşlarını alacaklar" ifadelerini kullandı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sinan Ateş cinayetini çeteye rapor eden fotoğraf ortaya çıktı: Kuryeden 'görev tamam' pozu Ekrem İmamoğlu'ndan 2028 mesajı: Adaylar şimdiden belli mi? CHP'li Adıgüzel'den 'makam aracı' tepkisi: "Ali Erbaş, Bakara Suresi'nden muaf mı?"