Alanya’da orman yangını

Antalya'nın Alanya ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, havadan ve karadan müdahale ile yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgedeki soğutma çalışmaları devam ediyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan orman yangını, karadan ve havadan müdahaleyle yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alındı.

Beldibi Mahallesi'nde, saat 07.00 sıralarında çıkan yangına, 6 uçak, 1'i yönetim olmak üzere 4 helikopter, 13 arazöz, 4 su ikmal aracı, 2 ilk müdahale aracı ve 2 dozer ile çok sayıda personel ile müdahale edildi. Yangın bölgesinde çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Bölgede rüzgarın etkisini azaltmaya başladığı kaydedilirken, yangının ne kadarlık alanda etkili olduğunun tespiti ve çıkış nedeniyle ilgili çalışmalar sürüyor.

(DHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor İstanbul'da '1 Mayıs' baskınları: Çok sayıda kişi gözaltına alındı DEM Parti'den CHP'ye ziyaret: Özgür Özel'den Erdoğan görüşmesi hakkında açıklama İktidar Gezi Parkı için devrede Lanet olası radikaller!