Almanya’da tren demiryolu işçilerine çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Almanya’da hareket halindeki bir trenin henüz bilinmeyen bir nedenle demiryolunda çalışan işçilere çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde bir trenin demiryolunda çalışan işçilere çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Hürth kentinde tren, demiryolunda çalışan işçilere çarptı. Polis tarafından yapılan açıklamada, kazada 2 işçinin hayatını kaybettiği, 1 işçinin yaralandığı ifade edildi.

Açıklamada, kaza nedeniyle 5 işçinin ise psikolojik travma yaşadığı kaydedildi. Olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği, kazanın meydana geldiği Köln-Bonn demiryolu hattının geçici olarak kapatıldığı öğrenildi.

Kazanın nedeni henüz bilinmezken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı Sömürü düzeni elinde patlıyor Suudi Arabistan Kralı Selman tedavi altında: Testler yapılacak Yeni Kaledonya'da ayaklanma büyüyor: Fransa, silahlı operasyon başlattı İran Dini Lideri Hamaney'den ilk açıklama: Ülkenin işlerinde aksama olmayacak