Alper Taş: Beyoğlu’ndaki sosyal yardımlar daha da artırılacak

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, seçilmeleri halinde vatandaşlara mevcut belediye tarafından yapılan sosyal yardımların asla kesilmeyeceğini söyledi. Alper Taş, yardımların daha da artırılacağını açıkladı. Alper Taş, Beyoğlu Belediyesi tarafından Küçük Piyale Mahallesi’nde kurulan Sosyal Market’i ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Alper Taş, Sosyal Market çalışanlarından çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. SOSYAL MARKET’İ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ […]

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, seçilmeleri halinde vatandaşlara mevcut belediye tarafından yapılan sosyal yardımların asla kesilmeyeceğini söyledi. Alper Taş, yardımların daha da artırılacağını açıkladı.

Alper Taş, Beyoğlu Belediyesi tarafından Küçük Piyale Mahallesi’nde kurulan Sosyal Market’i ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Alper Taş, Sosyal Market çalışanlarından çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

SOSYAL MARKET’İ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ

Sosyal Market ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunan Taş, “Sosyal Market uygulaması oldukça önemli faydalı ve sosyal bir proje. Bizim amacımız Sosyal Market’i daha da geliştirip yaygınlaştırmak. Yerel bölgelerde bir dayanışma ekonomisi inşa etmeyi amaçlıyoruz. Sosyal Market de bu anlamda bizim dayanışma ekonomisi içinde geliştirip yaygınlaştıracağımız projelerin başında geliyor” dedi.

YARDIMLARI KESECEĞİMİZE DÖNÜK YALANLARA İNANMAYIN

Giderek daha da derinleşen ekonomik kriz koşullarında vatandaşları krize karşı korumak için toplumcu ve sosyal belediyeciliği geliştireceklerine vurgu yapan Taş, “Bütün Beyoğlu’na egemen olacak bir dayanışma ağı kuracağız. Üretici ve tüketici kooperatifleri, sağlık, eğitim, kültür ve sanat kooperatiflerini tüm Beyoğlu’na yaygınlaştırmayı amaç ediniyoruz. Sosyal yardımları keseceğimizi iddia edenlere buradan bir kez daha sesleniyorum; tam tersine biz var olan sosyal yardımları korumakla birlikte bunları daha da artıracağız” şeklinde konuştu.

Alper Taş’tan Halkevleri’ne ziyaret

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın 31 Mart yerel seçimleri öncesi emek ve demokrasi güçlerini ziyaretleri sürüyor. Beyoğlu’ndaki İstanbul Halkevi’ni 3 kişilik bir heyet olarak ziyaret eden Taş, burada 31 Mart seçimlerine ilişkin adaylık süreci hakkında bilgi verdi ve Beyoğlu’nda nasıl bir yerel yönetim anlayışını benimsedikleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Halkevleri Eş Genel Başkanı Nuri Günay ve Yönetim Kurulu üyeleriyle yapılan görüşmede Halkevleri’nin 87’nci kuruluş yıldönümünü de kutlayan Taş, Halkevleri’nin tüm Türkiye’de başlattığı “Okumak Özgürleştirir” kampanyasına da destek verdiklerini ifade etti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Saray’a dakikada bir asgari ücret CHP'den 1 Mayıs açıklaması: "Taksim'den vazgeçmiyoruz" CHP'den Anayasa şartı: AYM ve AİHM kararlarına uyulsun Sokakta kazanacağız Yerel seçim sonrası ilk kez: Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi