Ankara'da okuyan üniversitelilere belediyeden burs projesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentin Güneşleri Projesi ile Başkentte öğrenim gören üniversitelilere burs desteği sağlayacak. 'Gelecek aydınlık günler için bir güneş de sen ol' sloganıyla başlatılan projeyle binlerce öğrenciye destek olunması hedefleniyor.

Ankara’da öğrenim gören üniversite öğrencilerine burs verilmesini teşvik için başlatılan Başkentin Güneşleri Projesi, maddi imkânsızlık yaşayan öğrencilere destek olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, projeye ilişkin detaylı bilgiye yer verildi. Öğrenciler ile burs vermek isteyen gönüllülerin aynı sayfada başvuru yapabileceği projeyle binlerce üniversiteliye Türkiye’nin daha aydınlık bir geleceğe kavuşması için katkı sunulması hedefleniyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı