Bahçeli, dağda uluyan MHP’linin arkasında: Siz de ulurdunuz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Tanrı Dağı’na giderek ‘uluyan’ Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un hareketini, “Bulunduğu yerde siz de olsanız Bozkurt gibi ulursunuz” diyerek değerlendirdi. MHP lideri dün TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un ev sahipliğinde TBMM’de düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda açıklamalar yaptı. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un sosyal medyada yer alan bazı görüntülerinin anımsatılması üzerine Bahçeli, […]

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Tanrı Dağı’na giderek ‘uluyan’ Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un hareketini, “Bulunduğu yerde siz de olsanız Bozkurt gibi ulursunuz” diyerek değerlendirdi.

MHP lideri dün TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un ev sahipliğinde TBMM’de düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda açıklamalar yaptı.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un sosyal medyada yer alan bazı görüntülerinin anımsatılması üzerine Bahçeli, “Cemal Bey’in bulunduğu yerde siz de olsanız Bozkurt gibi ulursunuz.” dedi.

MHP’li Enginyurt, Tanrı Dağları’nda uludu
Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Bir kuş sütü eksik İstanbul kirada Avrupa’nın lideri İsrafın ve şatafatın merkezi Diyanet, gazetemiz BirGün’e dava açacakmış Kayalık bile rant alanı Ankara Tabip Odası seçimi: Çağdaş Hekimler 249 blok oy farkla kazandı