Bir barış akademisyeni daha tutuklandı

Barış İçin Akademisyenler’in “Bu suça ortak olmayacağız” bildirisini imzaladığı için hakkında “terör örgütü propagandası” suçlaması bulunan Lyon 1 Üniversitesi Matematik Bölümünden Doç. Dr. Tuna Altınel tutuklandı. Altınel’in tutuklanması için Fransa’da gerçekleşmiş bir konferans gerekçe gösterildi. Dün Balıkesir’de gözaltına alınan Altınel hakkında savcı tutuklama talep etti. Altınel’in TMK 7/2 suçlaması ile tutuklandığı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde aynı […]

Barış İçin Akademisyenler’in “Bu suça ortak olmayacağız” bildirisini imzaladığı için hakkında “terör örgütü propagandası” suçlaması bulunan Lyon 1 Üniversitesi Matematik Bölümünden Doç. Dr. Tuna Altınel tutuklandı.

Altınel’in tutuklanması için Fransa’da gerçekleşmiş bir konferans gerekçe gösterildi.

Dün Balıkesir’de gözaltına alınan Altınel hakkında savcı tutuklama talep etti. Altınel’in TMK 7/2 suçlaması ile tutuklandığı açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde aynı gerekçeyle hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu gerekçesiyle barış akademisyeni Füsun Üstel cezaevine girmişti.

Barış akademisyeni Füsun Üstel cezaevine girdi
Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor İstanbul'da '1 Mayıs' baskınları: Çok sayıda kişi gözaltına alındı İktidar Gezi Parkı için devrede Lanet olası radikaller! Cem Küçük köşeyi döndü