BirGün deprem bölgesinde: Hatay'da enkaz altında kalan baba ve kızı 102'nci saatte kurtarıldı

Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında Hatay'da enkaz altında kalan baba 43 yaşındaki Gökhan Cem Okur ve 8 yaşındaki kızı Tanem Okur, 102'nci saatte sağ olarak kurtarıldı. Enkazdan çıkarılan iki kişinin hayati tehlikesinin olmadığı belirtiliyor. Enkaz atlında olan babaannenin çıkarılması için de çalışmalar sürüyor.

Gökay BAŞCAN

Hatay'da enkaz altında kalan baba ve 8 yaşındaki kızı 102'nci saatte sağ olarak kurtarıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan yurttaşlar için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Depremin ardından saatler geçmesine rağmen umut verici haberler de geliyor.

Hatay'ın Antakya ilçesinde Armutlu mahallesi Gündüz caddesinde yıkılan Şahin apartmanının enkazının altında kalan Gökhan Cem Okur (43) ve 8 yaşındaki kızı Tanem Okur, 102'nci saatte sağ olarak kurtarıldı.

Enkazdan çıkarılan baba ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Edinilen bilgiye göre, baba kızın hayati tehlikesi bulunmuyor.

Enkaz altında kalan babaanne için de kurtarma çalışmaları devam ediyor.

CENAZELER ALINMIYOR

Öte yandan arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Armutlu Mahallesi'nde enkazdan ölü olarak çıkarılan cansız bedenler olay yerinde bekletiliyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı