BirGün yazarı Hande Demircioğlu yarın defnedilecek

Gazetemiz BirGün'ün yazarı Hande Demircioğlu, İzmir Balıklıova’daki yazlığında hayatını kaybetti. Hande Demircioğlu, yarın İzmir'in Konak İlçesi'ndeki Hakim Efendi Camii'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Tire İlçesi'nde, babasının yanına defnedilecek.

Otopsideki ilk bulgulara göre, Hande Demircioğlu'nun vücudunda herhangi bir kesik ya da yara izine rastlanmadığı tespit edildi. Demircioğlu'nun evde bulunan kimyasal madde karıştırılmış enerji içeceğinden içip içmediğinin ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için vücudundan parça alındığı ve detaylı otopsi sonrası ölüm nedeninin netlik kazanacağı belirtildi.

HANDE DEMİRCİOĞLU KİMDİR?
Çarşamba günleri gazetemizin kültür sanat sayfasında yazılarıyla yer alan Hande Demircioğlu 1978 İzmir doğumlu. Yazma isteği ağır basan Demircioğlu Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni yarım bıraktı. Ardından ise İstanbul Müjdat Gezen Sanat Merkezi yazarlık bölümünü bitirdi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sinan Ateş cinayetini çeteye rapor eden fotoğraf ortaya çıktı: Kuryeden 'görev tamam' pozu Ekrem İmamoğlu'ndan 2028 mesajı: Adaylar şimdiden belli mi? CHP'li Adıgüzel'den 'makam aracı' tepkisi: "Ali Erbaş, Bakara Suresi'nden muaf mı?"