Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro taburcu edildi

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, 3 Ocak'ta bağırsak düğümlenmesi sebebiyle kaldırıldığı hastaneden taburcu edildiğini duyurdu.

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, kısmi bağırsak düğümlenmesi nedeniyle acil tedavi için kaldırıldığı hastaneden taburcu oldu.

Sao Paolo hastanesinde doktorları tarafından çevrili bir fotoğrafla birlikte attığı tweet'te 66 yaşındaki Brezilya lideri, ''Şimdi ayrılmaya zamanı. Herkese teşekkürler'' dedi.

Bolsonaro, güneydeki Santa Catarina eyaletinde bir yılbaşı tatili sırasında karın ağrısı nedeniyle Pazartesi günü erken saatlerde başkanlık jetiyle Vila Nova Star hastanesine kaldırılmıştı.

Vila Nova Star Hastanesi'nde 2 gün kalan 66 yaşındaki Bolsonaro'da bağırsak düğümlenmesi tespit edilmiş ve yapılan testler neticesinde ameliyata gerek olmadığı açıklanmıştı.

Aşırı sağcı lider, kendisini iktidara getiren 2018 seçim kampanyası sırasında karnından bıçaklanmasından bu yana bir dizi sağlık sorunu yaşıyor.

Eylül 2018'de bir kampanya mitinginde Tanrı'nın emirlerini uyguladığını iddia eden ve daha sonra zihinsel olarak yargılanmaya uygun olmadığına karar verilen bir adam tarafından bıçaklanmasından kaynaklanan en az dört ameliyat geçirmişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Ne Gazze’ye gidebildi ne de Beyaz Saray’a İsrail basını yazdı: Netanyahu'nun tutuklanma gerginliği Louvre Müzesi'nde yeni dönem: Mona Lisa'nın yeri değişiyor İspanya basınında gündem Arda Güler “Filistin’e destek” protestoları: Üniversite eylemleri ABD’den Kanada’ya sıçradı