Cebeci Yerleşkesi'nde faşistler, öğrencilere saldırdı: Okul içinde bıçak çektiler!

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'de faşist bir grup, yine öğrencilere saldırdı. Bir kişi, fakültenin içinde öğrencilere bıçak çekti.

Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi'ndeki Siyasal Bilgiler Fakültesi'de faşist bir grup, öğrencilere saldırdı.

Faşist gruptan bir kişi, fakültenin içinde öğrencilere bıçak çekti.

Mülkiye Dayanışması, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bizlere saldıran faşist çetecinin elindeki bıçak videoda net bir şekilde görülmektedir. Okulumuzdaki öğrencilerin can güvenliği açıkça tehdit altındadır. Bıçaklı çetecilere karşı arkadaşlarımızı dayanışmaya, idareyi ise önlem almaya davet ediyoruz" denildi.

DÜN DE SALDIRMIŞLARDI

Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi'ndeki Siyasal Bilgiler Fakültesi bahçesinde oturan öğrencilere, kalabalık bir faşist grup dün de saldırmıştı.

Ankara Üniversitesi Cebeci yerleşkesinde öğrenciler ülkede artan ekonomik krizi, öğrencilerin barınamama sorunlarını içeren bir forum yapmayı planladı. Ancak daha sonra forum yapılmasından vazgeçildi. Forumun ertelendiğini bilmeyen ve okula erken saatlerde giren çevik kuvvet beklerken kalabalık bir ülkücü grubu da bahçede oturan az sayıdaki öğrenciye saldırmıştı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım