CHP'den Erdoğan'a 'Cemal Kaşıkçı' tepkisi: Davayı bugün katil dediklerinin eline bıraktı

Cumhuriyet Halk Partisi, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretine tepki göstererek, "Erdoğan, 2018 yılında 'şehit' kabul ettiği Cemal Kaşıkçı cinayeti için 'Bu millet enayi değil, hesabı sormasını bilir' demişti. O davayı bugün katil dediklerinin eline bıraktı" açıklamasını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan'a ziyareti eleştirildi.

Yapılan paylaşımda, "Böyle olur Erdoğan'ın adaleti: 2018 yılında "şehit" diye andığı Cemal Kaşıkçı'nın davasını "katil" dediklerinin eline bıraktı..." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda yer alan fotoğrafta Erdoğan'ın daha önce yaptığı, "Cemal Kaşıkı, Başkonsolosluk'ta yazık ki alçakça bir operasyonla şehit edildi" açıklaması anımsatıldı.

Ayrıca, "Erdoğan, 2018 yılında 'şehit' kabul ettiği Cemal Kaşıkçı cinayeti için 'Bu millet enayi değil, hesabı sormasını bilir' demişti. O davayı bugün katil dediklerinin eline bıraktı" denildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı