CHP'li Bekaroğlu paylaşımını sildi: "73 yıl önce tek parti faşizmi..."

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, 73 yıl önceki CHP iktidarı için "tek parti faşizmi" ifadesini kullanarak, "73 yıl önce rahmetli Menderes tek parti faşizmine karşı Yeter söz milletindir demişti. Tarih tekerrürdür" dedi. Bekaroğlu daha sonra paylaşımını sildi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, AKP'nin seçimler için "Yeter söz milletindir" sloganını kullanmasına tepki gösterdi.

Mehmet Bekaroğlu paylaşımında 73 yıl önceki CHP iktidarı için "tek parti faşizmi" ifadesini kullandı.

Bekaroğlu, "73 yıl önce rahmetli Menderes tek parti faşizmine karşı Yeter söz milletindir demişti. Tarih tekerrürdür. Biz de 73 yıl sonra iki partinin kurmakta olduğu faşizme karşı "Yeter söz milletindir" diyoruz. AKP-MHP faşizmi bu sloganı kime karşı kullanacak, birbirlerine mi?" dedi.

Bekaroğlu daha sonra paylaşımını sildi.

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
AKP’li Başkan, Kaymakam ve Garnizon Komutanı resmi 23 Nisan törenine katılmamış İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar! Özgür Özel'den Almanya göndermeli emekli maaşı çıkışı: "Tercümesi yok" Takla atan AKP İzmit Belediye Meclis üyesi Efe: Öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim Meteoroloji'den 35 il için sarı kodlu uyarı: Toz taşınımı ve sağanak bekleniyor