CHP'li Özkoç'tan 'Saraydakilere' İmralı çıkışı: Karşınızda Kuvayi Milliyecileri bulursunuz!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Erdoğan'ın İmralı çıkışıyla ilgili, "Erdoğan, İmralı'yla arasındaki bağlantıyı açıklamalıdır. Saraydakilere sesleniyorum; siyasi ikbaliniz uğruna teröristlerle bir araya gelirseniz karşınızda Kuvayi Milliyecileri bulursunuz!" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Edirne’deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek" sözlerine ilişkin paylaşım yaptı.

Erdoğan, geçen hafta AKP Grubu'nda yaptığı konuşmada, “Edirne’deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek. Onların da kendi içlerinde ayrı bir hesaplaşmaları var ve bu hesaplaşmayı da yapacaklar” demişti.

Engin Özkoç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Erdoğan'ın bu sözlerini değerlendirdi.

Özkoç’un paylaşımı şöyle:

"Erdoğan, İmralı'yla arasındaki bağlantıyı açıklamalıdır. Saraydakilere sesleniyorum; siyasi ikbaliniz uğruna teröristlerle bir araya gelirseniz karşınızda Kuvayi Milliyecileri bulursunuz! Türkiye sahipsiz değildir."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Gültan Kışanak Diyarbakır'da: Arkadaşlarımız özgürlüğüne kavuşuncaya kadar biz de özgür değiliz Rejimin harcında faşizm ve zulüm var Bahçeli'den "kumpas" çıkışı: Kalkışmaya neden olanların başı ezilmeli İmamoğlu'nu ziyaret eden Özel'den 2028 mesajı: İBB'nin de aynı bilinçte olduğunu görüyoruz DEM Parti'nin çağrısıyla üç ilde 'Özgürlük ve Adalet Buluşması’ başladı