Danışmanın gelinine kadro

HABER MERKEZİ

Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) kişiye özel ilana getirdiği sınırlamaya rağmen bu durum hâlâ devam ediyor. Eski Rektör Hüseyin Bağ’ın eşine özel kadro açması nedeniyle görevden alındığı Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) yeni rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan döneminde de değişen bir şey olmadı. Bu kez rektör danışmanının gelinine kadro açıldı. Kutluhan'ın danışmanı Prof. Mehmet Akgün'ün gelini A.A. kişiye özel ilanla kadroya yerleşti.

Denizli Haber’de yer alan habere göre 17 Eylül 2o21 tarihli Resmi Gazete'de PAÜ'ye bağlı meslek yüksekokullarına öğretim görevlisi alımıyla ilgili ilan yayımlandı. Bu ilanın Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na alınacak öğretim görevlisiyle ilgili bölümde yer verilen şartlar tek kişiyi işaret etti.
İlanda, Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun Tıbbi Hizmetler ve Tekniker Bölümü Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programında açılan kadro için başvuru yapacaklarda aranan özel şarta da yer verildi. O şart ise "tıbbi laboratuvar ve periodentoloji ile ilgili bilimsel çalışmaları ve doktora derecesine sahip olmak" şeklindeydi.

Söz konusu için başvurular 17 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında alındı. 14 Ekim’de yapılan sınava girmeye hak kazanan tek isim Kutluhan'ın danışmanı Prof. Dr. Mehmet Akgün'ün gelini A.A. oldu.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş!