Demirören’e devredilen Sayısal Loto’da şüphe uyandıran sayılar: 5 sayı arka arkaya geldi

Demirören’in Milli Piyango Dairesi’ni satın almasının ardından yapılan ilk Sayısal Loto’nun sonuçları şüphe uyandırdı.


Demirören’in Milli Piyango Dairesi’ni satın almasının ardından yapılan ilk Sayısal Loto’nun sonuçları şüphe uyandırdı. 1-34-35-36-37-38 sayılarıyla sonuçlanan lotoyu bilen çıkmadığı için 10.2 milyon liralık büyük ikramiye devretti.

Varlık Fonu’na aktarılması sonrası yeniden özelleştirme süreci başlamıştı. Milli Piyango ihalesine tek teklif Demirören-SISAL ortaklığından geldi. Milli Piyango, 10 yıl boyunca Demirören ve İtalyan ortağı tarafından işletilecek.

Demirören grubunun satın almasının ardından yapılan ilk Sayısal Loto çekilişinde peş peşe 5 sayının gelmesi şüphe uyandırdı. 1-34-35-36-37-38 sayılarını bilen kişi 10.2 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanacaktı. Ancak bu rakamları doğru bilen çıkmadığı için büyük ikramiye devretti.

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
TRT Temsilcisi Karahasan da tutuklandı: Siyasetçiden bürokrata, askerden polise herkes işin içinde Antep’te beton mikseri ile minibüs çarpıştı: 9 ölü, çok sayıda yaralı Demirören’in şoförü, DHA muhabirini ‘Eylem Tok’ haberi için aramış! Kayalık bile rant alanı Özgür Özel 'Üç Fidan'ın anmasına katıldı: 'Siyasette yumuşama' tartışmasına yanıt