Dışişleri Bakanlığı'ndan Buça açıklaması

Ukrayna güçlerinin tekrar kontrolü ele aldığı Buça entindeki katliam iddialarına ilişkin Dışişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Kiev yakınlarındaki Bucha ve İrpin dahil çeşitli bölgelerden basına yansıyan katliam görüntüleri dehşet verici ve insanlık adına üzücüdür. Ukrayna halkının acısını paylaşıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kiev yakınlarındaki Buça kentindeki katliam iddialarının ardından Dışişleri Bakanlığı açıklama yaptı.

Dışişleri Bakanlığı, Kiev yakınlarındaki Bucha ve İrpin dahil çeşitli bölgelerden görüntüler hakkında, “Dehşet verici ve insanlık adına üzücüdür” açıklamasında bulundu.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kiev yakınlarındaki Bucha ve İrpin dahil çeşitli bölgelerden basına yansıyan katliam görüntüleri dehşet verici ve insanlık adına üzücüdür. Ukrayna halkının acısını paylaşıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

AA

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Hamas, Kahire'deki "ateşkes ve esir takası" görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu Gustavo Petro'dan 'İsrail' yanıtı: İnsanlığa karşı bir suç işleniyor İsrail medyası: İsrail ordusu Refah'ın doğusundaki bazı mahalleleri boşaltmaya başladı "Yüzüklerin Efendisi" ve "Titanik" filmlerinin İngiliz aktörü Bernard Hill öldü ABD'de üniversitelerdeki Filistin'e destek gösterileri: Yaklaşık 2 bin 500 kişi gözaltına alındı