Diyarbakır’da HDP binasına baskın: 5 gözaltı

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesindeki HDP İl Başkanlığı binasına düzenlenen polis baskınında 5 kişi gözaltına alındı. HDP İl Başkanlığı’nda açlık grevindeki HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven’e destek için HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ’ın da aralarında bulunduğu partililer, açlık grevine başlamıştı. Gözaltına alınanlara ‘PKK propagandası yapma’ suçlamasının yöneltildiği öğrenilirken, 5 kişi emniyet müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan HDP […]

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesindeki HDP İl Başkanlığı binasına düzenlenen polis baskınında 5 kişi gözaltına alındı.

HDP İl Başkanlığı’nda açlık grevindeki HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven’e destek için HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ’ın da aralarında bulunduğu partililer, açlık grevine başlamıştı.

Gözaltına alınanlara ‘PKK propagandası yapma’ suçlamasının yöneltildiği öğrenilirken, 5 kişi emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Gözaltına alınan HDP üyelerinin Salih Cansever, İsmet Yıldız, Sevican Yaşar, Salih Tekin ve Bilal Özgezer olduğu öğrenildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor İstanbul'da '1 Mayıs' baskınları: Çok sayıda kişi gözaltına alındı Cemil Çiçek: Anayasayı değiştirmek, Erciyes dağını taşımaktan zordur Cem Küçük köşeyi döndü İktidar Gezi Parkı için devrede