Dünya genelinde Covid-19 vaka sayısı 11 milyonu aştı!

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınında yaşamını yitirenlerin sayısı 524 binin üzerine çıktı. Dünya genelindeki vaka sayısı ise 11 milyon bin 23'e yükseldi

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya yayılan koronavirüs (Covid-19) salgınında enfekte olanların sayısı 11 milyonu aştı.

Covid-19 görülen ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği "Worldometers" internet sitesine göre 3 Temmuz n itibariyle dünya genelinde Covid-19 nedeniyle 524 bin 406 kişi hayatını kaybetti, iyileşenlerin sayısı dünya genelinde 6 milyonu aştı.

En fazla vaka ve ölümün görüldüğü ABD'de 2,8 milyonu aşkın kişide Covid-19 tespit edildi, virüs nedeniyle 131 bin 483 kişi yaşamını yitirdi.

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
Hamas, Kahire'deki "ateşkes ve esir takası" görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu Alman milletvekili saldırıda ağır yaralandı "Yüzüklerin Efendisi" ve "Titanik" filmlerinin İngiliz aktörü Bernard Hill öldü Çin Devlet Başkanı Şi’den 5 yıl sonra ilk Avrupa ziyareti Hamas heyeti, Kahire’den ayrıldı: Daha ileri istişareler için Doha'ya gidiyorlar