Ekrem İmamoğlu duyurdu: Metro seferleri 21.00'e kadar yapılacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren metro seferlerinin sadece saat 21.00'e kadar yapılacağını açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), koronavirüs tedbirlerine bir yenisini daha ekledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği bilgilere göre, 6 Nisan tarihi itibariyle metro seferleri sadece 21.00 saatlerine kadar yapılacak.

İmamoğlu ayrıca Moda, İstiklal Caddesi tramvayları ile Kabataş-Taksim Finüküler hattı seferlerinin durdurulacağını açıkladı.

İmamoğlu'nun Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

"6 Nisan Pazartesi'den itibaren; Metro seferleri sadece 21.00’e kadar yapılacaktır. Moda, İstiklal Caddesi tramvayları ile Kabataş-Taksim Finüküler hattı seferleri durdurulacaktır. Metro istasyonlarında acil aydınlatma sistemine geçilecektir Değerli İstanbullulara duyurulur."

İmamoğlu bir başka paylaşımında, toplu taşıma araçlarında bugün 100 bin maske dağıttıklarını açıkladı. İmamoğlu, şunları söyledi:

"Metro, metrobüs, vapur ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarında ve kalabalık ortamlarda maske kullanmak artık zorunlu bir tedbirdir, lütfen bu süreçte maske kullanımını alışkanlık haline getirelim."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor DEM Parti'den CHP'ye ziyaret: Özgür Özel'den Erdoğan görüşmesi hakkında açıklama Ankara'da kaza yapan Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti İstanbul'da '1 Mayıs' baskınları: Çok sayıda kişi gözaltına alındı Yasaklı 1 Mayıs'tan 2 gün sonra: Erdoğan "yumuşama" dedi