Emniyet amiri canavar çıktı

Alkollü Emniyet Amiri Yakup Çen'in otomobiliyle 4 kişiyi ezmesi Muğla'yı ayağa kaldırdı. "Eftelyalar ölmesin" afişleriyle kentte protesto gösterisi yapıldı...

Muğla'da Cumartesi günü Gülağzı mevkiinde meydana gelen trafik kazası 4 kişinin ölümü protesto edildi. Kazaya neden olan otomobili kullanan Kadirli ilçesi Emniyet Amiri Yakup Çen'in 150 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Kazada, 6 Yaşındaki kızı Eftalya'yı, eşi Gamze Taşkın'ı, Kayınpederi Rasim Pala ve Kayınvalidesi Aysel Palay'ı kazada kaybeden Cenk Taşkın sinir krizleri geçirdi.

DUBLE YOL FACİASI
Gülağzı bölgesinde toplanan kalabalık önce yolu kesti, ardından Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Muğla İl Temsilcisi Nejat Altınsoy bir açıklama yaptı. Kazanın duble yol çalışmalarının tamamlanmadığı yol güzergâhında gerçekleştiğini belirten Altınsoy "Bu yolun tamamlanması için daha kaç yakınımızın hayatını kaybetmesi gerekiyor.

Yaklaşık bir yıldır bu yol üzerinde çalışma yapılmıyor. Bu nedenle de Gülağzı kavşağında çok defa kaza meydana geldi. Cumartesi günü bir çocuğun yaşam hakkını elinden aldılar. Kimse insanların yaşam hakkını elinden alamaz. Burada ihmali bulunanlara ve ilgisizliğe karşı bugüne kadar sessiz kaldık. Artık sessiz kalmayalım, Ef-telya'ları kaybetmeyelim. Bizler Muğlalı gazeteciler olarak bu işin peşini bırakmayacağız. Kazayı yapan kişinin Emniyet Amiri olması nedeni ile biz gazeteciler yanlış yönlendirildi. Güneş balçıkla sıvanmaz."

Otomobillerine "Eftalyalar Ölmesin, Gözyaşı Dökülmesin" ibareli afişleri asarak çaldıkları kornaları ile meydana gelen ve kazayı protesto ederek yolu kapatan gruba Muğlalı vatandaşlarda büyük destek verdi.

KADİR TAMER MUĞLA

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
Hoş geldin kadınım Abdülhamitçiler, Osmanlıcılar, İslamcılar; nerdesiniz? 2007'den bizde kalanlar Bilimler ve Teknolojide "Yakınsama" İngiltere’de holiganizm..